уторак, 6. фебруар 2018.

ZAVRŠAVA SE INFRASTRUKTURA U INDUSTRIJSKOJ ZONI


Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine odobrila je opštini Bela Crkva je 26,3 miliona dinara za javno osvetljenje u ulici Jezerska i u industrijskoj zoni. Ugovor je predsedniku opštine Darku Bogosavljeviću uručio Predsednik Vlade AP Vojvodine Igor Mirović.
Obimni infrastrukturni radovi u industrijskoj zoni u Beloj Crkvi obavljaju se od jeseni 2016. godine. Saobraćajna infrastruktura je gotovo završena, u toku su radovi na postavljanju kablova za puštanje u rad transformatora snage jednog megavata.


Izabran je izvođač radova za izgradnju kanalizacione mreže. Radove finansira Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine sa 18.466.387,40 dinara i 3.693.277,89 dinara od lokalne samouprave. - Obezbeđivanjem sredstava za javnu rasvetu, korak smo bliže opremanju industrijske zone. Veliku zahvalnost dugujemo Upravi za kapitalna ulaganja AP Vojvodine koja je delimično, ili u potpunosti finansirala svaku od preduzetih radnji. Veoma nam je važno da se poslovi obavljaju predviđenim tempom jer na osnovu toga imamo bolju poziciju u razgovorima sa potencijalnim investitorima, kaže Darko Bogosavljević predsednik opštine Bela Crkva.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.