среда, 14. март 2018.

GLIŠIĆ,MALOVIĆ,ĐORĐEVIĆ I DROBNJAK POSETILI SMEDEREVSKU PALANKU



Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić, potpredsednik IO SNS i koordinator SNS za Podunavski okrug Branko Malović, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i direktor JP Putevi Srbije Zoran Drobnjak posetili su juče Smederevsku Palanku.
Tokom boravka u Palanci oni su posetili Azanju, u kojoj postoje veliki problemi sa infrastrukturom, jer se godinama nije ulagalo. U njalošijem stanju je put Azanja - Kusadak, koji će zaslugom Srpske napredne stranke biti rekonstruisan. 
Takođe, biće rekonstruisana i Mukerova ulica, koja Palanku spaja sa Velikom Planom.
- Razočaran sam stanjem putne infrastrukture u Smederevskoj Palanci. Uradićemo put Azanja - Kusadak, kao i Mukerovu ulicu. Preporučio bih stanovnicima Azanje da, posle rekonstrkcije, održavaju kanale pored puta, prvenstveno zbog zime, jer je najveći neprijatelj puteva mraz, rekao je Drobnjak. 



Visoka delegacija je posle sastanka u gradskoj kući posetila Dnevni boravak "Puž", za osobe sa smetnjama u razvoju, koji funkcioniše u okviru Centra za socijalni rad. Inače, posredstvom resornog Ministarstva nedavno je "Pužu" donirano specijalizovano vozilo za prevoz korisnika.
- Prethodna vlast nije marila za Opštinu Smederevska Palanka, stvoreni su ogromni problemi, prvenstveno mislim navodovod i infrastrukturu, i sada građani plaćaju cenu toga. Vlada Srbije će u narednom periodu dati sve od sebe da se nagomilani problemi reše. Što se donacije Dnevnom boravku tiče, posle razgovora sa osobljem i štićenicima, vidim da so uradili pravu stvar, rekao je Đorđević.
Predsednik Privremenog organa zahvalio se Maloviću i Glišću što resornim ministarstvima i javnim preduzećima predočili probleme sa kojima se Smederevska Palanka susreće i što će Vlada Srbije pomoći ovoj Opštini, koju je prethodna vlast, predvođena Kenom - bukvalno uništila.
- Poslali smo i zahtevza rekonstrukciju Glavaševe ulice. Od proleća Smedervska Palanka biće veliko gradilište, a sve zaslugom SNS i Vlade Srbije. Nama su građani na prvom mestu.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.