субота, 10. март 2018.

IZABRANO NOVO RUKOVODSTVO SPORTSKOG SAVEZA OPŠTINE BELA CRKVA


Redovna izborna skupština Sportskog saveza opštine Bela Crkva održana je u sredu, 7. marta, u velikoj sali Skupštine opštine Bela Crkva.
U radu skupštine učestvovalo je 32 od 36 predstavnika sportskih klubova sa teritorije opštine Bela Crkva, a nakon usvajanja finasijskog izveštaja i izveštaja o radu Nadzornog odbora za proteklu godinu, pristupilo se izboru novog rukovodstva Sportskog saveza. Na predlog FK „BAK“ za novog predsednika Sportskog saveza kandidovan je Živica Vela, bivši igrač ovog kluba. Predlog su prihvatili ostali članovi Skupštine, tako da je Živica Vela izabran za novog predsednika Sportskog saveza belocrkvanske opštine za mandatni period od 2018. do 2022. godine. Izabran je i novi Upravni i Nadzorni odbor saveza.

Nakon izborne skupštine Živica Vela je  rekao: “Velika mi je čast što su mi sportski klubovi iz naše opštine ukazali poverenje. Trudiću se da u narednom periodu, koliko god je u mojoj moći, pomognem svim sportskim klubovima i udruženjima, kako bi rešili probleme sa kojima se susreću u radu i funkcionisanju“.
Živica Vela je, inače, punih 15 godina bio u FK „BAK“, a za prvi tim ovog kluba zaigrao je sa 17 godina. Nakon toga, igrao je i za FK „Palilulac“ iz Beograda. Kaže da je njegov dosadašnji rad bio uvek posvećen sportu, a naročito fudbalu.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.