среда, 14. март 2018.

LISTA SNS GARANT DALJEG RAZVOJA AGRARA


Član Predsedništva Srpske napredne stranke i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović posetio je danas Zemljoradničku zadrugu Azanja, koja postoji 120 godina, ima 13 zaposlenih i 200 kooperanata.
Nedimović je, posle sastanka sa individualnim poljoprivrednim proizvođačima u Domu palih boraca sa Košara, istakao da je garant ulaganja u poljoprivredu i unapređenje agrara lista "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Smederevsku Palanku, Srpska napredna stranka", koja će na izbornom listu biti pod brojem 1. 
On je istakao da Država pomaže i da će pomagati Smederevsku Palanku, kojoj je potrebno ozdravljenje posle katastrofalne vlasti pod plaštom individualaca iz Demokratske stranke.
- Posle pobede liste "Aleksandar Vučić- Zato što volimo Smederevsku Palanku, Srpska napredna stranka" imaćemo još više prilike da pomognemo ovakvim ljudima koji vredno rade svaki dan, rekao je Nedimović obraćajući se stanovnicima Azanje.
Da podsetimo stanovnike Smederevske Palanke, 2014. godine za poljoprivredu je bilo izdvojeno svega milion dinara, dok je ove godine budžetom opredeljeno 20.5 miliona dinara, od čega 6 miliona za nabavku traktora.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.